Púchovčania

Púchov- slušné mesto

Púchov- slušné mesto

Predvolebná kampaň sa končí a voľby sú na dosah. Kandidáti v snahe upútať na seba pozornosť robia možné i nemožné, aby sa zapáčili, aby si ich ľudia všimli. Sľubujú hory, doly, stavby a riešenia všetkého na čom Vám oko spočinie. Pravdou však je, že všetko, či je to zadarmo, alebo so zľavou, z mestských zdrojov, či štátnych, všetko STOJÍ PENIAZE. NIČ NIE JE ZADARMO. A aj Púchov sa prikryje len takou perinou, na akú bude mať peniaze. 

Za mnou vidno za roky mojej práce v školstve výsledky. Posledné roky zrekonštruované a plne funkčné gymnázium, výborne uplatnení študenti, množstvo školských aktivít, ktoré presahujú pôdu školy, rozmanité projekty.  

V meste sú zreteľné moje individuálne projekty (umelecká medzierka so sochou, workoutové ihrisko na Chmelinci, časť Marczibányiho záhrady, ochrana dážďovníkov a netopierov, pravidelné projekty Darujte Vianoce, ale aj starostlivosť a rozvoj zelene...). A viditeľný a čitateľný je i môj prístup k životu, k miestnej politike, moje vystupovanie na zastupiteľstvách, články v novinách, vedenie diskusie na internete...

Mestu ponúkam:

Mestu ponúkam skúsenosti, odbornosť, slušnosť, čestnosť, otvorenú komunikáciu a rozvahu.

 

Miroslav Kubičár, kandidát na primátora mesta Púchov


spoločne rozhodneme